Uitfestival Emmen

Vrijdag 13 en zaterdag 14 september staan in het teken van het Uitfestival Emmen.
Vrijdagavond is er in het ATLAS Theater een (gratis) preview voor de Vrienden. Een aantal artiesten die dit seizoen geprogrammeerd staan treden dan op om alvast te laten zien wat zij voor ons in petto hebben. Wel zaak om even kaartjes te bestellen – mocht dit nog niet gedaan zijn – via de website van het Theater.

De zaterdag treden op veel plaatsen in Emmen artiesten op om het seizoen feestelijk te kunnen openen. Ook in de Grote Kerk, bij Loods 13 etc. valt van alles te zien en te beleven.
Wil je een totaaloverzicht van het programma, klik dan hier.

Op het Raadhuisplein is zaterdagmiddag een grote culturele markt waar ook de Vrienden zich zullen laten zien. Hoor je Troubadour Edgar … dan ben je bij de stand van de Vrienden en … niet onbelangrijk de stand van Vier het Leven.

Samen uit, samen genieten

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

Dus wil je in gesprek met één van de bestuursleden van de Vrienden, kom dan naar onze stand, of nog beter, word ter plekke lid. We kunnen nog steeds nieuwe leden gebruiken. Het adagio is, hoe meer leden, hoe meer we kunnen doen met en voor het ATLAS Theater, ons Theater.
Op dit moment heeft de vereniging 1551 leden, dus er kunnen er nog wel een paar bij!
Tot vrijdag en/of zaterdag.